Selasa, 13 Mei 2014

Tableta Galaxy Tab 2

Tableta Galaxy Tab 2 și-a făcut datoria de a-si atribui numele de gadget bun, dar cu timpul tehnologia avanseaza, așa ca bătrânul gadget are nevoie de un upgrade.
 
Producătorul sud-coreean nu vrea să-și lase clientii fideli să se plictisesca și nici concurenta sa le-o ia înainte, venind cu ideea de a substitui vechea tableta cu o tableta mai ieftină, compacta și mult mai performata pentru a se ridica la standardul asteptarilor pasionatilor de gadget-uri.
 
Tableta Galaxy Tab 3 7.0 lansat pe piața vara trecută are ca public ținta oamenii care nu au prea mare dare de mana la capitolul tehnologie, chiar dacă este destinata zgarcitilor, are și calități care reușesc sa o mentina într-o competiție acerba cu concurenta.

Cateva date tehnice ale tabletei Galaxy Tab 3 (7 inci)
 
Este o tableta mai ușoară, având 306 g și mai subtire (9,9 mm) decât „tableta mama”, atuuri pe care se pare ca publicul pune accent din ce în ce mai mult. Producatorul a luat decizia de a nu imbunatati rezolutia de 600x1024 pixeli, densitate de 170 ppi, considerand ca nu este nevoie.
 
Capacitatea bateriei rămâne și ea aceeași de 4000 mAh, suficient de mult cât să-ți incanti auzul cu muzica preferata 100 de ore, fără exagerare.
 
Tableta îmbunătățită are un procesor dual-core Snapdragon tactat la 1,7 GHz în comparație cu Tableta Galaxy tab 2 care avea un procesor de dua-core, Cortex-A9, frecventa procesorului fiind de 1.0 GHz.

Design-ul noului gadget este unul simplu și frumos, fiind diponibila doar în culoare albă vrand sa transmita mesajul ca frumosul se afla în lucrurile simple.
 
Publicat de Vasilica Tortoveanu la 06:59 Niciun comentariu:

1 komentar:

  1. Mulțumesc pentru această postare! Puteți distribui această postare pe instagram și obțineți like-uri de aici https://viplikes.ro

    BalasHapus